Neustále sa zlepšujeme: Prvý polrok 2025 v znamení vzdelávania a inovácií

V Bon Appetit Žilina veríme, že kvalitná gastronómia je kombináciou skvelých surovín, poctivej prípravy a neustáleho vzdelávania. Aj preto sme si dali na rok 2025 cieľ: zlepšovať naše služby a prinášať vám nové, moderné a chutné gastro zážitky.

Prvý polrok 2025 sa niesol v znamení workshopov, eventov a hľadania inšpirácie u tých najlepších.

V marci sme sa zúčastnili prestížneho podujatia EventFest v Prahe, kde sme objavovali najnovšie trendy v príprave jedál a zákuskov pre rôzne typy eventov. Zaujali nás nielen moderné kulinárske postupy, ale aj nové prístupy v eventovej brandži, ktoré chceme postupne prinášať aj do našej ponuky.

Na začiatku mája sme absolvovali odborný workshop v spoločnosti GastroRex, kde sme sa zamerali na prípravu jedál v konvektomate. Získali sme množstvo užitočných poznatkov o tom, ako skrátiť čas prípravy jedál bez toho, aby utrpela kvalita alebo chuť – práve naopak, aby ešte viac vynikla čerstvosť a poctivá chuť každého jedla.

Svoje „vzdelávacie turné“ sme zavŕšili koncom mája na prestížnom Warsaw Food Expo. Okrem gastronómie ako takej nás tu zaujali aj novinky zo sveta kuchynského inventáru, ktoré nám umožnia ešte efektívnejšie a precíznejšie pripravovať pokrmy pre našich zákazníkov.

Všetky tieto skúsenosti pretavujeme do praxe – pripravujeme pre vás nové produkty, vylepšujeme existujúce služby a posúvame kvalitu našej kuchyne o úroveň vyššie. Veríme, že túto snahu ocenítegastro event event fest praha 2025 workshop gastrorex teambuilding bon appetit warshaw food expo2025.

Ďakujeme, že ste s nami na tejto ceste za kvalitnejšou gastronómiou!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Fill out this field
Fill out this field
Prosím uveďte správnu/funkčnú e-mailovú adresu.
You need to agree with the terms to proceed